Η Ολυμπιακή Ιδέα είναι μία παγκόσμια καταναλωτική κοινότητα ένα παγκόσμιο website που ενώνει τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές παρέχοντας και στις δύο πλευρές περισσότερα προνόμια.


Η Ολυμπιακή Ιδέα απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα πλήρες ή συμπληρωματικό αυξανόμενο μηνιαίο εισόδημα. Σε κάθε δικτυωτή που έχει προσπαθήσει ή προσπαθεί να πετύχει. Σε ανθρώπους που θέλουν πλήρη οικονομική ανεξαρτησία και ψάχνουν την ευκαιρία για να το πετύχουν.
Picture
Με αυτή την ιδέα μας δίνεται η δυνατότητα για ανεξάρτητη εργασία από εργοδότες, για εισόδημα χωρίς όρια και για ελευθερία επιλογής ωραρίου εργασίας. Πάμε τώρα να δούμε το επιχειρηματικό πλάνο.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ
Στην Ολυμπιακή Ιδέα αμείβεστε με έξι διαφορετικούς τρόπους:
Bonus από τη σύσταση επιχειρήσεων. Μέχρι και 85% από τη σύσταση επιχειρήσεων κάθε χρόνο.
Picture
To three and your free clup είναι ένας εύκολος βραχυπρόθεσμος στόχος για κάθε νέο μέλος και τα έσοδα από την επίτευξη αυτού και μόνο του στόχου είναι επαναλαμβανόμενα κάθε μήνα. Σύστησε τρία νέα μέλη και συμμετέχεις εντελώς δωρεάν στην ολυμπιακή ιδέα, πρόκειται για βραχυπρόθεσμο στόχο που δίνει ορμή και σταθερότητα στην ομάδα.
Το  3 επί 8 force matrix bonus είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα δικτύωσης, με το οποίο αμείβεστε όχι μόνο από τις προσωπικές σας συστάσεις αλλά και από τις συστάσεις που κάνει ολόκληρη η ομάδα σας, ακόμα και αν δεν έχετε συστήσει ποτέ κανένα μέλος!
To Matching Bonus είναι επί των κερδών του matrix bonus που κερδίζουν οι προσωπικές σας συστάσεις! Αποφέρει τεράστιο κέρδος αφού φτάνει μέχρι και το 50%.
To Leadership Bonus  είναι η απόλυτη επιβράβευση για τα άτομα που χτίζουν το δίκτυο, καθώς επεκτείνεται σε κάθε άτομο της ομάδας σας σε άπειρο βάθος και πλάτος.
To Car Bonus  είναι ένα εντυπωσιακό bonus για αγορά αυτοκινήτου. Ότι μάρκα θέλετε ότι τύπο θέλετε ότι χρώμα θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email συμπληρώνοντας τη φόρμα  ή μιλήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Comment
    Facebook Comment